torsdag 30. oktober 2008

Litt nytt stasj.. :)

Var innom en interiør/blomsterbutikk her om dagen... etter at jeg hadde kjøpt nye dekk til bilen... og da ble det jo litt shopping da.... Først viser jeg bilder av to hjerter i mørk sølv.. dere ser selv hvor de kommer fra :) Kjempesøte til å pynte med :)

Så noen søte (jule) hjerter:) Synes de er så pass nøytral at de kan henge hele året jeg da.. Så de er alt komt opp :) De er fra Miljøgården ..
Ny telysholder :) Den er og fra Miljøgården, og har selvfølgelig ett lite hjerte som henger under .... Har vel fått med dere at jeg er glad i hjerter vel?
Søte små ting som pynter litt opp :) Mens jeg var inne på den butikken, fikk de inn nye varer.... må vel snart tilbake en tur tror jeg :)
Ha en flott helg !
Chevostar :)



tirsdag 28. oktober 2008

Dekorert gaveeske...

Ja her går det lenge mellom innleggene for tiden.. det er ikke for at jeg ikke har noe å blogge om eller ikke har lyst å blogge, men rett og slett for at tiden ikke strekker helt til.... men det blir bedre igjen over helgen når kulturdagene er over... Har dekorert denne gaveesken til en bursdag som jeg var i på søndag! Esken er kjøpt på europris, og er dekorert med scrapping ark og bånd.


Oppå har jeg satt fast to hjerter og en bling med 3d puter.
Ha en fortsatt fin uke !

mandag 20. oktober 2008

Mormor kopper....

Jeg har lenge hatt planer om å vise frem disse nydelige koppene som min samboer har arvet etter sin mormor... synes de er bare så urolig søte...

Så i kveld når været herjet som værst ute, tok jeg fram de gamle koppene.. og laget ett lite kaffeselskap på bordet! Bloggifisering....

Det er med fløtemugge og sukkerskål og som dere ser! Jeg vet ikke hva de heter... men bare synes de er såå utrolig søte.. og har nesten ikke råd til å bruke de i angst for å knuse noe....visst dere ser på siste bilde over, ser dere blomsten som er inni koppen og..


Ganske spesiell form på koppene..



Tilslutt i dag blir det bilde av siste Tilda dukken som jeg har sydd i helgen.... her går det i jul for tiden...
Ha en flott uke!




torsdag 16. oktober 2008

Sopptur?

Her om dagen kom jeg forbi disse soppene... Enormt store, men uspiselige! Tror det er fluesopp!
Har iallefall aldri før sett så store fluesopp! Ble ganske facinert av de, og måtte bare stoppe og ta bilde :)


De har nok stått der en stund sånn at vær og vind har fått herjet me dem! Ikke alle som er like fine ....


Nesten som å se flueopp på film!




Ønsker alle som er innom en fin torsdag!


tirsdag 14. oktober 2008

6 nye Tilda damer :)

Fikk for en tid siden bestilling på 6 jule Tilda damer. Og da var det bare å skaffe til veies utstyr og sette igang med å sy! Disse 4 har jeg laget i helgen.
Ganske så forskjellig uttrykk i fjeset, selv om de er laget av samme mønster... Egentlig ganske morsomt å se på :)



Og her har vi hele gjengen samlet! Ja det er snart jul :)
Ha en flott uke :)
Tusen takk for hyggelige kommentarer! Det setter jeg stor pris på:)

fredag 10. oktober 2008

Enda litt sommer, og god helg !

I ettermiddag var jeg på besøk hos mamma, og der fant vi enda levende sommertegn fra hagen! Og da måtte jeg jo ta med meg hjem noe.. Jeg hadde ikke vase som passet, og da tok jeg bare ett åttekantet glass og satt de i. Ble ganske fint :)

Det var alt for denne gang... her er det travle tider...... God helg :)



mandag 6. oktober 2008

Glam og høst....

Starter dagens innlegg med bilder fra showet som jeg var på i Grieghallen på torsdag :) Noe så utrolig bra! Så visst noen liker Queen, og eller Åge Sten Nilsen, så anbefaldes det på det sterkeste å reise å se det når det kommer i nærheten av der du bor! En utrolig opplevelse :) Jeg fikk billettene i bursdagsgave av min søster og hennes familie :)

Her er høst stormene i full gang, og tror jammen meg ikke at frosten og snøen er så langt unna heller jeg.. det er iallefall kjempe kaldt ute! Det blåser mye, og uler... Og det ser da deretter ut i hagen ....


Ligger blader overalt... og rosene mine har fått en hard medfart......Ikke noe vakkert syn akkurat.. og iallefall en beskjed om at sommeren er definitivt over for denne gang.....

Har hatt arbidshelg denne helgen, samtidig som jeg har vært på konsert med min niese, og på en annen konsert.
Men i dag har jeg endelig fått startet på en bestilling som jeg fikk for en tid tilbake. Og håper på å få den ferdig i løpet av uken eller neste uke :)
Ha en fortsatt flott uke!
So long
Chevostar :)