søndag 7. september 2008

Marknad

Her er bilder av utstillingen min på marknaden på lørdag. Som dere ser på bildene hadde vi ett nydelig vær, og alt foregikk utendørs :)
Dette er noen blik bokser som jeg har malt og dekorert med servietter.


Kortene..


lysposer...
Og for naboen som driver blomsterbutikk hadde jeg med meg lyng og noen hagefigurer som jeg solgte. Det ble suksess. Jeg hadde bra salg på mine egne produkter og! Så jeg er godt fornøyd med lørdagen :)Ved siden av meg stod det noen og solgte tre produkter, og på andre siden smykker og lefser. Det var og ett lite loppemarked. Jeg kjøpte noe der, men det kommer ved en seinere anledning!


Salg av grønnsaker, og han hadde med seg en gammel vekt. Stili !


Her er inngangspartiet på den gamle skolen som jeg gikk på da jeg var liten. Det var her alt foregikk. Men da ute på skoleplassen. Skolen er i dag ikke i drift, men det bor to kunstnere der. Skal vise litt av det de lager en annen gang. Visst dere ser godt på trappene inne i gangen ser dere at de er kjempe slitt. Og det har de vært siden tyskerene gikk der med store tunge sko og utstyr under krigen. Som dere skjønner så er det en gammel skole :)


Tilslutt bilder av veteran bussen som og var med på marknaden. I den kunne man sitte på og bli kjørt til noen gamle kvernhus, og til en gammel bolig fra gamledager. Også så stili som den gamle bussen er da! :)
kort oppsumert var det en kjempe dag! Der både liten og stor koste seg i det nydelige været. Det var selvfølgelig salg av mat og drikke, og div tippekonkurranser samt skyting osv.
Skolemusikken spilte, og damekoret sang, ordførerer var på plass.
Ett flott og vellykket arrangement!2 kommentarer:

annemariesquilt sa...

Dette så jo ut til å være en fantastisk marked..
Du har jo tatt så mange flotte bilder. Håper du fikk solgt noe også...

Thea sa...

Der fant jeg jo igjen Lillemy jo:) Du lager flotte ting, så at salget gikk bra det er jeg overbevist om. Så ut som en koslig dag og plass:)Jeg driver og sparer på de blikkboksene hjemme hos oss, men når mannen tror jeg ikke ser, så hiver han dem og kaller det skrot. Tror jeg må vise han bloggen din, og hva sånne kan bli:) Ha en flott helg videre:)